dissabte, 14 de febrer del 2009

La Nostra Història


Els Gegants Martina i Pol nèixen l'any 2007, amb la feina dels nens i nenes de l'escola CEIP Miquel Martí i Pol de Sant Feliu de Llobregat amb la col.laboració de l'AMPA de la mateixa escola i l'equip de mestres del centre.
Les cares del gegants mostren l'il.lusió que els nens i nenes de l'escola van posar en fer-los, i per això tenen aquest sonriure i colors a les galtes.

Però, aquest gegants varen tenir que ser bategats, i qui millor per fer-ho que el nostre amic del poble de Sant Feliu el "Banyetes", el dimoni més simpàtic de tots el dimonis.
Des de llavors el Pol i la Martina han participat ja en moltes trobades que s'han fet i els han convidat com per exemple:


  • A les festes de la tardor de Sant Feliu de LLobregat

  • Trobada de geganters de Sant Feliu a l'any 2008 en que Sant Feliu va ésser Ciutat Gegantera 2008.

  • A la trobada de Geganters d'escoles de Mataró.

  • A la 5ª. trobada de Geganters d'escoles de Barcelona a les festes de Santa Eulalia convidats per la geganta Laia.

La Martina i el Pol, cada vegada que surten a ballar s'ho passen d'allò més bé i estan encantats de sortir moltes més vegades, fent ballar a tots els nens, pares i mares que s'hi apropen.

Desitgem poder continuar explicant moltes més aventures.

A gaudir i molts petons nens i nenes

2 comentaris:

  1. Aquesta colla és molt jove, però en menys de dos anys ja tenim unes quantes participacions en cercaviles, samarretes, gralla, timbalers, blog i, el que és més important, ens ho passem la mar de bé. Crec que podem estar molt orgullosos.
    Enhorabona a tots!!

    ResponElimina
  2. chéeee, que ens estem encasellant. No hi ha ningú que pengi cap foto més????

    ResponElimina